Hírek

A zene gyógyít !A BMHT zene terápia elterjedése.

Az orvosokat bizonyára letaglózza a megállapítás helytállósága és nyilvánvalósága.És talán, mert ezt nem kell receptre felírni és lehet a gyógyszer gyártó jutalékát felvenni ezért az erre szánt időt is feleslegesnek tartják. Pedig a zene hallgatás tudatos terápiás alkalmazásának ideje már rég eljött.A gyógyászatban alkalmazunk a gyógyszereken túl pszihoterápiát,homeopatikus agyagokat,természet gyógyászati anyagokat és alkalmazásokat,de a zenét tudatosan nem használjuk.

Rob­ban a für­dő­ru­ha­bomba! Itt a fatkini!

Rob­ban a für­dő­ru­ha­bomba! Itt a fatkini!

Régi szív­fáj­dalma a nők­nek, hogy a di­vat­ban 10-es méret fe­lett szinte nem lé­te­zik a világ. Végre egy di­vat­ter­vező, aki min­dent fel­for­gat! Igazi hús-vér nőkre ál­modja meg el­ké­pesz­tően szexi da­rab­jait. Íme, a fatkini!

Csökken a sertéshús ára, az ingatlanoké nem

Az ingatlanoknál meg­­jósolhatatlan az áfacsökkentés piaci hatása. A sertés már olcsóbb, mint a baromfi.
Hiába csökkent az áfa, ugyanannyiba kerül a sertéshús

Noha az élő- és félsertés esetében az áfa mértéke 27-ről 5 százalékra csökkent, a boltokban ez a változás nem köszön vissza, ugyanannyiért lehet kapni combot, oldalast, karajt vagy tarját, mint tavaly

Már nem lehet kérni a vagyonosodási vizsgálatot

Az átlagembereket nem vegzálnák, de komolyabb visszaélés esetén keményebbé válna az eljárás. Állampolgári bejelentésre már nem indulhat vagyonvizsgálat. A NAV szerint eddig a versenytársak feljelentgetése zajlott. Az ellenzéki bírálatok szerint így nem lehet majd vizsgálni a közszereplők vagyonosodását.

Befektetés aranyba

Már többször volt szó a blogon az aranybefektetésről, aminek én túl nagy híve nem vagyok, mert az árfolyama elképesztően volatilis (nagyon kileng le-fel), sokkal inkább, mint egy részvényindex árfolyama, drága megvenni és eladni, de tár

A Bugatti elkészítette a gamerek álmát

A Bugatti elkészítette a gamerek álmát
Képgaléria megtekintése

Felhívás az Uniós Vámkódex kihirdetéséről

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy 2013. október 10-én kihirdették a jelenleg alkalmazandó Közösségi Vámkódex (a Tanács 2913/92/EGK rendelete) helyébe lépő Uniós Vámkódexet (az Európai Parlament és a Tanács 952/2013/EU rendeletét). Az új Vámkódex az alábbi helyen érhető el:

http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:L:2013:269:0001:0101:HU:PDF

A fenti szöveghez készült helyesbítés az alábbi helyen érhető el:

http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:L:2013:287:0090:0090:HU:PDF

Ciki másolatok: ezekből a táskákból készül a legtöbb hamisítvány

Nem minden arany, ami fénylik – tartja a mondás, na meg a mai napunk témája is így szól. Nem csoda, hogy rögtön eszünkbe is jutottak a márkás, drágábbnál drágább dizájnertáskák másolatai, amikről sokan azt hiszik, ugyanolyan fényesen csillognak, mint az arany.Viszlát, monogramos LV táskák!

Pénz és jog sorozat: Amit a végrehajtásról mindig is tudni akartál

Barnabás egy újabb érdekes írással jelentkezett a Pénz és Jog sorozatban. (Régebbi cikkek itt: Pénz és jog) A mai téma a végrehajtásról szól, amiről sok tévedés és téveszme van forgalomban. Mielőtt átadnám a szót, a jogi akadémiá

Növekszik az igény a nyelvtanulásra

Péntektől tegnapig tartott a 16. Nyelvparádé a budapesti Millenáris
Parkban. A nyelvtanulási lehetőségek vására idén is rengeteg
érdeklődőt vonzott.

Önpusztító lehet a parlagfű egy magyar módszerrel

Eddig látványos eredményeket hozott a biológiai módszerrel történő parlagfű-mentesítés.

Összeírják a könyvelőket

Az új felügyeleti rendszer regisztrálni fogja az összes, minőségi munkát ellátó számviteli szakembert, a cél, hogy mindenki, aki a nyilvántartásban szerepel, minőség-ellenőrzésen essen át, és csak azok maradhassanak a regiszterben, akikről ténylegesen tudni, hogy jól végzik a munkájukat és a vállalkozók is megbízhatnak bennük.

Ennyibe fog kerülni az új személyi: mikor kötelező cserélni?

Már hivatalos minden, amit az e-kártyáról tudni kell. Összeszedtük a legfontosabbakat.
Eddig még csak sejthettük, milyen lesz az új csodakártya, ami minden eddigi okmányunkat ki tud majd váltani, most azonban már mindent tudunk. Mire lesz jó az e-személyi, mikortól lehet igényelni, meddig lesz érvényes, és mennyibe fog kerülni? Íme, a válaszok!

Műszaki cikket veszel? Alkudj nyugodtan

Írtam múltkor a termékbiztosításokról. (Cikk itt) Az lett a konklúzió, hogy olyan drága a műszaki termékek biztosítása, hogy ablakon kidobott pénz a vételár negyedéért-harmadáért további egy-két év garanciát vagy balesetbiztosítá

A bolt nem mindig köteles cserélni

Vannak esetek, amikor az üzletekben a megjelölt határidőn túl is
élhetünk fogyasztói jogainkkal.

« 1 2 3 4 5 »

Kereső:

Kategória:
Kulcsszó: