Hírek

Hogyan legyél anyagilag sikeres a húszas éveidben?

Mostanra már minden végzős diák túl lehet a vizsgáin és jó eséllyel kézhez kapta a diplomáját (illetve az arról szóló igazolást). Ahogy fellengzősen szokták mondani, mostantól előtted a nagybetűs Élet. Arra gondoltam, érdemes átnézni, mire is figyelj pénzügyi területen a következő években, hogyan tudsz sikeressé válni anyagilag is. Következzen hát néhány gondolat, remélem hasznosak lesznek a számodra. Olyan munkát keress, amiben van kihívás és növekedési lehetőség, ne olyat, ami sokat fizet

Indul a magyar gasztro-Uber

A Yummber nevű alkalmazás az Uber taxik működési mintájára az otthon főzőket és az éhes embereket köti majd össze a nap 24 órájában. A szakácsok az általuk megszabott áron árulhatják főztüket, a "vendég" fogyasztás után egyenlíti ki a számlát.

Így néznek ki a Victoria's Secret fürdőruhái, ha átlagos nők viselik őket

"Azt hiszem minden nőnek ki kellene próbálnia egyszer, hogy fürdőruhában fotózzák a tengerparton. Remek móka, és még az önbizalmat is növeli" – nyilatkozta a különleges projekt egyik résztvevője. Mint minden anti-szupermodell kampány, ez a fotósorozat is nagyon rövid időn belül aratott óriási sikert, ráadásul az amatőr modellek még a Victoria's Secret fotóin látható pózokat is egy az egyben leutánozták.

A fruktóz segíti a fogyást? 5 népszerű fogyókúrás tévhit, amit ideje megdönteni

A fogyókúra alapja, hogy a napi kalóriabevitel alacsonyabb legyen, mint az energiafelhasználás. Ezzel mindenki tisztában van, ám bizonyos tévhitek időről időre csapdába csalják a fogyni vágyót. Töltsd ki alábbi kvízünket, és kiderül, te képben vagy-e!

Kiderült, mit vehetnek a magyarok a legolcsóbban egész Európában!

Ruházati termékeket a legolcsóbban Magyarországon lehetett vásárolni 2014-ben az egész Európai Unióban, élelmiszerben viszont a lengyelek, a románok és a bolgárok is olcsóbbak nálunk. Az Eurostat múlt héten közölt adatai szerint ruha mellett étterembe és szállodába érdemes még Magyarországra jönni, hiszen ebben a kategóriában a második legolcsóbbak vagyunk akárcsak az alkohol- és dohánytermékek esetében. Az adatok beigazolták azt a korábbi sejtést, hogy az egyes tagállamok fejlettsége és árszintje között erős összefüggés van, ennek köszönhetően a magyar árak is az alsó kategóriába tartoznak.

Sört az egészségére?

A nyári hőségben egy korsó hideg sör sokak számára a legjobb
szomjoltó. Annak jártunk utána, vannak-e pozitív hatásai a
sörfogyasztásnak.

Európa balekjai a magyar vásárlók

A magyarok a fogyasztói jogok ismeretét vizsgáló legutóbbi európai kutatás szerint kevésbé ismerik alapvető fogyasztói jogaikat, mint európai polgártársaik. Az Európai Bizottság Magyarországon és 13 további tagállamban figyelemfelkeltő kampányt indított a fogyasztói jogokkal kapcsolatos tájékozottság növelésére - közölte a bizottság, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) és a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) pénteken.

A magyar vásárlókkal mindent megcsinálhatnak? Azt se tudjuk, mihez van jogunk

Az európaiak 12 százaléka ismeri pontosan a fogyasztói jogait, holott azok bőven védik a fogyasztót. Magyarország hátul kullog a listán, szinte alig tudjuk, mi áll jogunkban a vásárlások során. Az Európai Bizottság 14 tagállamban indít figyelemfelkeltő kampányt, amelynek célja a tájékozottság növelése.
Te tudod meddig lehet az interneten vásárolt termékeket visszaküldeni?

Spórolj vizuálisan

Sokaknak segítség, ha vizuálisan is látják, hogyan állnak a spórolással és mennyi van még hátra a cél eléréséig. Nekikjöhet jól, ha vesznek egy szabócentit. Ebből kapsz 150 centi hosszút éppúgy, mint 300 centi hosszút is. Nem tudom,

Az életszínvonalad inflációja

Az infláció a pénzed legnagyobb ellensége. Láthatatlanul, de biztosan felfalja a vagyonodat, miközben látszólag a pénzed nem lett kevesebb. Ugyanannyi pénzed van, csak kevesebbet ér. Ugyanez igaz az életszínvonalad inflációjára is.

A gyerekek pénzügyi nevelése 3.

Az egyik legfontosabb, amit megtaníthatsz a gyerekednek, az a pénzzel való bánás. Persze megtanulhatja a saját bőrén is, egy erőn felül bevállalt lakáshitel, vagy egy felelőtlen kezességvállalás után, de jobb, ha inkább segítesz neki el

Marketingcélra jó a Torkos Csütörtök

Keddig 605 étterem csatlakozott az idei akcióhoz, melynek keretében
ismét fél áron lehet fogyasztani.

Három hét alatt hat kilótól szabadulhat meg!

Az alábbi fogyókúraprogramban szerepel a már sokak által ismert káposztaleves, de a program teljesen más alapokon nyugszik, a káposzta a tisztító hatása miatt részese diétánknak. A 3 hetes fogyókúrával – alkati adottságtól, étkezési szokástól függően – 6-10 kg-tól szabadulhatunk meg. Éhezni nem kell, de a szabályokat szigorúan tartsuk be! Súlytöbblettől függően a kúrát hetente megszakíthatjuk, de maximum három egymást követő héten át ismételhetjük..

A legnagyobb gondok a webáruházakkal

Mit büntet a hatóság és mi okozza a legtöbb fejfájást? Tavaly
jogszabályi változások is voltak.

Egy költségcsökkentő trükk

Pénteken hallottam egy trükköt, amit megosztok veletek. Az Izysnél (is) van lehetőség bankkártyás fizetésre, vagyis hogy átutalás helyett a bankkártyáddal töltsd fel az önkéntes pénztáradat pénzzel. (Link itt)
Valaki kipróbálta hitelkártyával és gond nélkül működött. Azt mondta, így 2%-ot visszakapott a bankjától és amikor elkölti az önsegélyező pénztárban lévő pénzét, akkor is hitelkártyával fog fizetni a boltban a pénztár saját kártyája helyett, így a pénztár által levont költségek kétharmadát sikerül a bankjával kifizettetnie. (Ahelyett, hogy ő neki kellene fizetni az utalásért.)

« 1 2 3 4 5 »

Kereső:

Kategória:
Kulcsszó: